web1Web dizajn za stranice koje se bave s kockanjem inače su vrlo specifične i moraju ih odobriti nadležni da bi uopće mogle izaći na tržište te postati dio velike internetske mreže.

Jako je interesantna činjenica da današnje web stranice i njihov dizajn mnogo ovise i o novim tehnologijama i napretku s kojim se svaki dan susrećemo u životu. Zna se da danas više ne koristimo samo računalo, nego vrlo često koristimo i tablet ili pak naš pametni telefon. Tako očekujemo i od web stranica ili aplikacija da se jednostavno i brzo prilagode na sve vrste ekrana i na sve vrste elektronskih pomagala koje svakodnevno koristimo kako bismo se igrali.

Vrlo je važno kod web dizajna stranica koje se bave kockanjem da budu veoma jasne i brze za snalaženje. Važno je da koriste jednostavne pozadine svijetle boje ne bi li se što brže do kraja otvorile jer se zna da smo danas svi u žurbi i ne volimo kad se mora čekati pola sata da bi se otvorila jedna web stranica. Glavna stranica mora biti i prijateljski nastrojena i ne smije imati previše tipki i opcija pred kojima bi se jedan početnik mogao prilično lako izgubiti. Na glavnoj stranici mora svakako imati pravila po kojima radi te sve podatke koji opisuju način igre te zakonske propise.

Zna se, a vjerojatno ste i sami primjetili, da su sve web stranice koje trebaju privući nove posjetioce na igru i kockanje vrlo zanimljivih boja i privlačne. Možete provjeriti preko Giggle Bingo. Vjerojatno ćete ostati zapanjeni s ljepotom boja, svjetla, crteža, slika i samoga dizajna. Sve su to vrlo dobro proučili ljudi koji se razumiju u marketing, ali i u ljudski mozak. Znaju vrlo dobro što privlači ljudsku pozornost, a što ne, što nas može dovesti i navesti da zaigramo na nekoj određenoj web stranici.