Kako uspješno otvoriti poslovnu web stranicu

website-1024x682Napokon ste se odlučili i vi upustiti u vode internet marketinga i njegovih potencijala. Dan danas bez interneta i bez globalizacije i širenja našeg biznisa, nažalost nećemo dogurati daleko i može se dogoditi da vrlo brzo zatvorimo tek pokrenut poslovni projekt. To nije sigurno u našem planu, stoga držite se strogo naših savjeta i rezultati će biti više nego odlični.

Kada ste odlučiti zaposliti osobu koja će vam vrhunski odraditi posao web dizajna i pretvoriti vašu stranicu u nešto jedinstveno, neponovljivo, i što svaki put iznova privlači ljude da svrate, sada je red na vama da shvatite da ta stranica i dalje nije spremna za “lansiranje”. Da biste prezentirali i lansirali novu stranicu koja će vam donijeti veliki profit i izdržati u džungli milijuna web stranica morate pratiti odličnu poslovnu strategiju, a to je kako slijedi:

Društvene mreže

I sami znate da su danas društvene mreže pokretač reklama i uspješnog poslovnog biznisa. Bez adekvatne reklame preko društvenih mreža, sigurno ćete stići samo do manjeg dijela mogućih kupaca ili mušterija (ovisi o čemu se bavite i što radite na vašoj web stranici).

Pažljivo izaberite društvene mreže i vidjet ćete koliko mogu biti moćne. Bez njih danas nažalost poslovni marketing ne postoji. Danas sve tvrtke imaju svoje “followerse” na društvenim mrežama.

Mailom obavještavajte o novostima

E-mail je druga opcija preko koje se može doći do potencijalnih klijenta, te zadržati one već postojeće. Na svojoj web stranici svakako stavite opciju na kojoj se može ostaviti mail adresa preko koje ćete kasnije slati novosti, reklame ili pak poklone, te tako privući što veći broj ljudi i posjetitelja na vašu web stranicu.

Ostavite kontakt telefone

Kada posjetitelji vaše web stranice vide mogućnost telefonskog kontakta, to je jedan veliki bonus, osjećaju se mnogo sigurniji i daju vam svoje povjerenje.

Kada ste sve dobro prokontrolirali i napravili odličnu reklamu, vrijeme je da se lansirate u svijet interneta. Sretno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *